Ik zoek werk

Welkom op het gedeelte van de site voor werkzoekenden! Benieuwd naar ervaringen van anderen, de mogelijkheden die je hebt en de vacatures die beschikbaar zijn? Lees dan verder!

Mogelijkheden
Driestroom helpt je met het vinden van werk, voor iedereen zijn er mogelijkheden. Benieuwd naar die van jou? Lees wat Driestroom voor jou kan betekenen.
Ervaringen
Benieuwd wat anderen vinden van de mogelijkheden die Driestroom biedt? Lees ervaringen van mensen die zijn gestart met werken.
Vacatures

Ik zoek werk

Wil je aan de slag? En vind je het prettig een steuntje in de rug te hebben bij het vinden van werk dat bij jou past? Driestroom staat voor je klaar.

Kleinschalige werkprojecten

Driestroom ziet dagelijks waartoe mensen in staat zijn. In samenwerking met partners en dankzij de hulp van vrijwilligers realiseren we kleinschalige werkprojecten in de regio Arnhem, Nijmegen en het land van Maas en Waal. Daarnaast heeft Driestroom contact met een groot netwerk aan werkgevers met mogelijkheden om te werken.

 

Wie kunnen er bij ons terecht?

  • Mensen die langdurig werkloos zijn en vallen onder de Participatiewet (bijvoorbeeld WWB, Wajong en WsW)
  • Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
  • Mensen met een arbeidsbeperking
  • Mensen met een indicatie voor arbeidsmatige dagbesteding 

Meedoen

Werk is de ultieme vorm van meedoen en draagt in belangrijke mate bij aan het ervaren van alledaags geluk. Wil je graag een baan? Dan bekijken we samen naar de mogelijkheden om weer aan de slag te kunnen. Bekijk onze vacatures. Staat hier niets voor je tussen, neem dan contact op.